Основен ремонт и реконструкция на ул. „Любляна“, столичен район „Овча купел“– подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари и ново улично осветление.

Свързани новини

13.10.2023 11:05

ВМРО: Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици в София

Видян 525 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На среща с граждани в район „Сердика“ представих идеята на ВМРО, част от програмата ни за управление на София, за ремонт и реконструкция на ключови квартални улици.


ВМРО има план в следващите четири години да се реконструират и изградят 100 вътрешно квартални улици.


„Проектите ще бъдат определяни на принципа от периферията към центъра, като започваме с южните и северните квартали на София. Ежегодно във всеки столичен район ще бъде провеждан референдум за определяне и включване на квартални улици в списъка за изграждане и реконструкция. Нарекохме този проект „Програма 100 за кварталите“, заяви кандидатът за кмет на ВМРО Карлос Контрера.
От 2024 г. започваме с:


Основен ремонт и реконструкция на ул. „Любляна“, столичен район „Овча купел“– подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари и ново улично осветление.


Основен ремонт и реконструкция на ул. „Димитър Пешев“, столичен район „Искър“ - подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.


Основен ремонт и реконструкция на ул. „Слатинска“, столичен район „Слатина“ - подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.


Основен ремонт на бул. „Христо Смирненски“, столичен район „Лозенец“- подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.


Основен ремонт и реконструкция на бул. „Илиенско шосе“, район „Надежда“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.
Основен ремонт на ул. „Иван Йосифов“, район „Средец“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътното платно, тротоарните настилки и ново улично осветление.
Програма 100 за кварталите е част от цялостната стратегия на ВМРО фокусът в управлението на столицата да бъде в кварталите, а не както досега – в центъра и жълтите павета.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева