Правителството на Борис Джонсън се опасява, че президентът Владимир Зеленский може да бъде принуден да направи значителни отстъпки на руския си колега Владимир Путин

Свързани новини

01.04.2022 16:24

Великобритания се надява Украйна да продължи да се бори: The Times

Видян 1603 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Великобритания иска Украйна и Русия да продължат да се бият, докато Киев не постигне военна победа, съобщава предполагаем правителствен източник, цитиран в четвъртък от The Times. Лондон се опасява, че другите западни поддръжници на Киев могат да го накарат да се съгласи на мир твърде рано.




Правителството на Борис Джонсън се опасява, че президентът Владимир Зеленский може да бъде принуден да направи значителни отстъпки на руския си колега Владимир Путин по отношение на "територията, санкциите и преследването на Путин като потенциален военнопрестъпник", твърди анонимно лице.




"Някои от нашите съюзници може да са твърде нетърпеливи [украинският президент Володимир Зеленски] да се успокои", каза източникът, имайки предвид Франция, Германия и САЩ. "Смятаме, че Украйна трябва да бъде във възможно най-силна военна позиция, преди да се проведат тези преговори. "


 


Лондон смята, че не трябва да има "лесен изход" за Москва, и настоява санкциите да бъдат засилени, "докато всички руски сили напуснат Украйна, включително Крим", съобщава вестникът.


 


През уикенда министър-председателят на Обединеното кралство е предупредил Зеленски да не отстъпва в телефонен разговор, се казва в доклада.




Великобритания е един от най-гласовитите поддръжници на Украйна в противопоставянето ѝ с Русия, като ѝ помага за военното ѝ укрепване от 2014 г. насам и доставя хиляди ракети в седмиците преди началото на военните действия.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева