Продължаваме промяната (ПП) вече не иска оставката на Вежди Рашидов като шеф на НС стана ясно от думите на зам.-председателя на парламента от Промяната Никола Минчев пред bTV.

Свързани новини

31.10.2022 09:53

Вече не искат оставката на Рашидов

Видян 917 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Продължаваме промяната (ПП) вече не иска оставката на Вежди Рашидов като шеф на НС стана ясно от думите на зам.-председателя на парламента от коалицията Никола Минчев пред bTV.


"Нямам никакъв проблем да бъда Рашидов. Готов съм винаги да му помагам, защото трябва да направим всичко възможно тази институция да работи и да изглежда добре", коментира Минчев, който бе шеф на предишното НС. Той все пак подчерта, че изборът на Вежди е бил компромисен вариант.


Напомняме, че в четвъртък депутатът Иво Атанасов от ПП (един от отцепниците на ИТН) се закани с искане за оставката на шефа на НС. Вместо това, Минчев дори не отхвърли възможността да бъде приета подкрепата на ГЕРБ при съставяне на правителство с мандата на ПП.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 безродници и българофоби 31.10.2022 10:19

    Все пак са изпечени далавераджии и са се споразумяли. Въпросът е, че Рашидов е напълно некомпетентен и поради това постоянно отсъства от мястото си, като то обикновено е заето от любовчията и аферист от Костинбров Росен Желязков и от вечния депутат, наричан защо ли Данчо Ментата. И всички тунеядци удобно неглижират факта, че хората са отвратени от тях и за това не гласуват, а ни пробутват мантрата "хората се умориха да гласуват". Какъв ли ще бъде рейтингът в момента на тези българофоби и безродници, за които личния келепир е на първо място и само и единствено той, 4 пъти годишно задължително и независимо от всичко си увеличават заплатите и обидно навеждане над глобалистите и евроатлантическите "ценности". Народът се е стопил с 1/3 само за 15 г, но те си стоят на 240, когато бяхме близо 10 милиона и не мислят изобщо да се съкратят и те, въпреки че по всички администрации това е задължително

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей