03.10.2009 10:03

Възпитател блудствал с дете от Калофер

Видян 1993 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районната прокуратура в Карлово образува досъдебно производство срещу Л.В. Тринадесетгодишно момче от дома за деца лишени от родителска грижа "Даскал Ботьо Петков" в Калофер твърди, че 54-годишният възпитател е извършвал с него полови сношения. Разследващите органи проверяват сигнала, предаде БГНЕС.


Гаврата с малолетния се е случила в края на месец юли на летен лагер в Равда. Децата от дома заявиха, че са мълчали досега, защото били заплашени от учителка. Директорката на дома Людмила Шекерева твърди, че никога не е имало подобни сигнали. Разследване на БГНЕС сред възпитаниците на пансиона, обаче сочи, че на морето възпитателят е извършвал полови сношения с техния приятел. Бившият служител от дома Красимир Николов разкри, че в същия пансион, преди два месеца е уволнен друг възпитател по сигнал за блудство с малолетен. Николов съобщи, че шестдесетгодишни мъже от Калофер често ползвали сексуални услуги на малолетните момичета от дома срещу 5-10 лв на сеанс. Възпитателят Л.В. определи твърденията на децата като "пълна лъжа и измислица". Ако вината му бъде доказана срещу него ще бъде повдигнато обвинение за тежко престъпление, съобщи наблюдаващият прокурор Свилен Братоев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.