Свързани новини

24.06.2021 10:50

Важно е присъствието на БСП в НС: Паргов

Видян 858 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Не количеството депутати, а присъствието на БСП като незаобиколим фактор за промяната в държавата е основната задача на левицата в следващия парламент”, заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов. „Ако не постигнем това, за съжаление, партията ни може да не се качи на влака на промяната”, подчерта той.

„Виждаме, че много са агресивни партиите на протеста, но ние сме отворени за партньорство. Управлението на модела ГЕРБ е причината за състоянието на страната ни, затова трябва да направим всичко възможно за подобряване благосъстоянието на хората и да реализираме социалните мерки, зад които БСП стои като лява партия”, подчерта Паргов.
„Проведохме работна среща на водачите на трите листи от столицата - Христо Проданов на 23-ти МИР, Георги Свиленски - на 24-ти МИР и Корнелия Нинова на 25-и МИР и софийския актив. Стотици изпълниха залата в хотел Рамада. След  това събитие излизаме обединени и надъхани за победа!", завърши той.



 Неплатена форма



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.06.2021 11:22

    БСП,ГЕРБ,ДПС и разни предатели патриотчета нямат место в Парламента, това са клонинги на БКП и трябва този народ най-после да разбере тази ИСТИНА ! В коя партия беше Нинова след 10.11.89 г - СДС нали, за да разбият "сините" от вътре тези комундури и успяха, къде все още е член Борисов - на БКП нали пази си книжката все още, кой създаде ДПС за да управляват чрез разделението - преименувалите се комунисти нали, ами тези осрани патриотчета нали всите комунета скрити от БКП ? Няма место в Парламента нито една от тези партии те са комунистически и властват в България заради малоумието на народа ! Не вярвайте на тези предатели на България, колко години ви трябват за да разберете истината ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към