Свързани новини

07.07.2020 16:47

Въоръжена охрана не допуска никого до Догансарай

Видян 3069 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въоръжени мъже, които охраняват морския сарай на Ахмед Доган в Росенец, изгониха от плажа пред имението лидера на Демократична България Христо Иванов, общинския съветник на ДБ в Бургас Димитър Найденов и други симпатизанти на партията, пише Сега.


Въпреки че собствеността на бреговата ивица е изключителна държавна собственост, здравите мъже отказаха да се представят, да кажат дали са служители на Националната служба за охрана и изключително грубо изблъскаха българските граждани във водата, като не им позволяват да излязат на брега.


Малко по-късно дойдоха двама полицаи, които поиска личните документи единствено на хората във водата. На униформените беше показан и документ, който доказва, че брегът е изключителна собственост на държавата и българските граждани имат право да бъдат на плажа. "Тези неща не се решават тук на камъните. Ще си дадем личните карти, като напуснете", отсече единият от гардовете. До края на излъченото видео не се видя полицията да проверява личните карти на охранителите. По-късно Христо Иванов обяви, че ще подаде жалба в полицията заради действията на въоръжените мъже.


„Това е гардът на НСО (б.р. на снимката), който без да се легитимира упражни сила срещу мен и Христо Иванов. Сега пътуваме с Христо към РПУ Бургас, за да подам жалба срещу него.


Другият от НСО е Галин Гаджев, той бе най-агресивен, заедно с този на снимката до Доган!“, пък написа във Фейсбук Ивайло Мирчев.


От пресцентъра на Националната служба за охрана не отговориха на Сега дали в момента техни служители охраняват имението на Ахмед Доган.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 08.07.2020 00:01

    Защо ги наричате "гардове"?! Те са си най-обикновени гавази, копои, кочияши, каруцари, пазачи, ...?! И в момента не знаят от коя охранителна служба са: дали от ИПОН, дали от НСО, дали от Съдебна охрана, дали от новата МВР-охранителна структура?!

  • 002 Anonimen 07.07.2020 22:50

    Отличникът и любимец на Борисов, бургаския кмет, да даде обяснение на българите защо даде обществената улица в сарая с манипулирано многократно гласуване до положителен резултат на Доган?! Николов е потенциален подсъдим за много афери и корупционни схеми

  • 001 Anonimen 07.07.2020 18:54

    Престъпни слуги......

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева