Протести в защита на животните се проведоха в неделя не само в София, но и в цялата страна - Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Сливен и Монтана. Случаят с малтретираното куче Мечо запали искрата и много хора се събират всеки ден, за да искат справедливост и по-строги наказания за насилниците. Оказа се, че вече има и десетки желаещи да осиновят животното.

Свързани новини

05.12.2022 12:28

Вълна от желаещи да осиновят кучето Мечо

Видян 1567 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протести в защита на животните се проведоха в неделя не само в София, но и в цялата страна - Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Сливен и Монтана.


Случаят с малтретираното куче Мечо запали искрата и много хора се събират всеки ден, за да искат справедливост и по-строги наказания за насилниците. Оказа се, че вече има и десетки желаещи да осиновят животното.

„Събрани са над 14 000 подписа за промяна в закона. Необходими са два подписа - на министъра на вътрешните работи и на главния прокурор, за да има промяна”, каза Пламена Дочева от Animal Rescue.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.12.2022 12:56

    Твърде вероятно е освен малтретирани да има и убити кучета от насилника и зоофил, който задължително трябва да получи справедливо наказание, защото е опасен както за животните, така и за хората. Зоополицията е само на хартия, нищо не прави, никой не я е виждал, но за това пък получават заплати за нищоправене

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв