Колко тротоари направихте в кварталите в управляваните от вас 8 големи столични райони - при налични 14 пъти повече средства за ремонт на тротоари след нашите решения в съвета?

Свързани новини

02.05.2023 17:30

В. Терзиев е кандидат-кметът на ПП/ДБ, Бонев му е транспортен зам: ГЕРБ

Видян 4829 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Изненадаха ме, признавам си. Че ще имат общ кандидат е ясно - казва се Васил Терзиев. Лена щеше да е шеф на общинския съвет. В замяна Борис Бонев ще стане зам.-кмет по транспорта, а Любо Георгиев - главен архитект. Голяма сделка, голяма изненада. Нарича се "пазаруване", „за всекиго по нещо“ и вече сме го виждали как работи в Министерство на транспорта и в кабинета Петков - Нинова.
 


Колеги, кандидати за всичко в София и на всяка цена, моля ви, първо покажете на хората "максимално справедливо" и "безболезнено" споделяне на истината по следните въпроси:


 Колко детски градини построиха вашите кметове от ДСБ и ДБ за 4 години при осигурени пари от данъците на хората, сегашните данъци, които искате да вдигате без да можете да ги инвестирате?


 Колко тротоари направихте в кварталите в управляваните от вас 8 големи столични райони - при налични 14 пъти повече средства за ремонт на тротоари след нашите решения в съвета?


 Моля ПП да кажат колко пари даде правителството им за строителство на детски градини в София след като Кирил Петков обеща 70 млн. лв. За да не се мъчат – ще ви кажа - НУЛА. 0 лева и 0 стотинки. Кръгли нули за София от страна на отбора на „Продължаваме промяната“.


 Преди да удряте по джоба на хората във време на растяща инфлация и покачващи се цени, покажете какво направихте досега в София. Защото аз виждам хленчещи и оправдаващи се районни кметове, които не построиха дори по една нова детска градина при осигурени от „лошата“ Фандъкова пари – НУЛА нови градини в „Слатина“, НУЛА нови градини в „Красно село“, НУЛА нови детски градини в „Лозенец“.
ДСБ управлява вече 8 (осем) години центъра на София - в „Оборище“ и „Средец“. Това са два мандата и 8 годишни бюджета. Резултатите от тяхното управление определено заслужава промяна, съгласен съм!”, съобщи шефът на СОС Георги В. Георгиев.


 Мария Пенчева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.05.2023 18:47

    Марче, я сега обясни защо младите семейства се стичат масово в София от 15 години и до сега!? Какво става с изоставените детски градини и училища навсякъде в страната!? От кога е кмет Фандъкова и колко време управлява Кирчо!? Па-па-па!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци