Свързани новини

02.10.2009 10:00

В. Петров: Случаят Куйович е само част от провокациите в МВР

Видян 1490 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С вчерашното интервю на Будимир Куйович се пооставя въпросът за морала на медиите, каза бившият главен секретар на МВР Валентин Петров, цитиран от БГНЕС. Ние сме свидетели на скандални истории с този човек, продавал наркотици в затвора.


Абсурдни са твърденията му, че ми е плащал, подчерта Петров. "Аз знам за този човек от 5 години, като ръководител на ГДБОП го изгоних от страната за производство и трафик на наркотици", посочи той. Това беше в края на 2004 г., уточни бившият главен секретар. "Трябваше да се предприемат мерки и аз изготвих такава заповед съгласувана с тогавашния министър на МВР".
Адвокатката на Куйович е наясно с цялата история, но е ясно, че ще имат някаква защитна позиция, допълни Петров. "Но тя е нелепа и абсурдна. Когато го екстрадирахме от страната, получихме всички данни и от сръбските служби. В последните година-две той на два пъти сменя самоличността си, за съжаление с участието на служители на МВР, включително и на висши такива".
Петров припомни случаите в Стара Загора и Разград. Ако човек няма причини да сменя самоличността си защо да го прави, попита риторично той. Според Петров обвиненията към него и към бившия министър на вътрешните работи Румен Петков са, защото той като ръководител на ГДБОП е създал проблеми на Куйович.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.