Свързани новини

14.12.2009 13:39

В охраната на Берлускони има "тревожни пропуски"

Видян 1413 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В охраната на италианския премиер Силвио Берлускони има "тревожни пропуски", заяви Кармело Бригулю, заместник председател на парламентарната комисия по контрол на тайните служби, цитиран от АФП.


"Много тежкият епизод, на който стана жертва Силвио Берлускони, доказва по тревожен начин, че системата за охрана на премиера е неадекватна и има пропуски", заяви Бригулю. Парламентарната комисия за контрол на тайните служби (Copasir) "трябва да се събере и да се заеме много внимателно и сериозно с този проблем", допълни той. Силвио Берлускони беше приет в болница "Сан Рафаеле" в Милано, след като беше ударен в лицето със статуетка, представляваща катедралата в Милано. Той беше нападнат от 42-годишен мъж, който от 10 години страдал от психически проблеми. "Вместо на захвърляне на репродукцията (захвърлената срещу Берлускони статуетка), лесно можехме да станем свидетели на убийството на премиера, без да можем да го защитим. Вече казах по повод аферата с фотографския шпионаж на Вила Чертоза, че въпросът за сигурността на премиера е проблем", допълни Бригулю. Италианската преса разкрива две грешки в системата за охрана на Берлускони. Първата, че един човек е могъл толкова много да се приближи до него и втората, че премиерът не е бил евакуиран незабавно. Колата му е останала на място няколко минути и той дори успял да излезе отново с разкървавено лице, за да успокои привържениците си. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката