Български марш по повод 104 г. от Ньойския договор

Свързани новини

24.11.2023 16:11

В неделя в София тръгва Български марш по повод 104 г. от Ньойския договор

Видян 551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 26 ноември (неделя) 2023 г. от 18:00 ч. от Войнишкия лъв на НДК тръгва факелно шествие „Български марш“, което ВМРО организира за отбелязването на годишнината от подписването на Ньойския договор. Събитието се организира от младежката организация на ВМРО. Крайната точка на марша е Паметника на Незнайния воин. Тази година се навършват 104 години от подписването на Ньойския договор, който разпокъсва Родината.

Днес Български марш е общонационалното шествие, което от множество години по традиция провеждаме в цяла България, в памет на тези събития и мерзкия Ньойски диктат, който с черната си забрадка обви стотици хиляди български съдби. И днес като национално отговорни български младежи заявяваме ясно и категорично, че няма да забравим и няма да простим това, че откъснаха жива плът от България - че разделиха майки от деца, бащи от синове, братя от сестри, къщи, дворове и дори гробове, пишат младежите от ВМРО – София.

В навечерието на годишнината от това мерзко деяние Ви приканваме да се включите в Български марш, за да покажем на враговете на България, че лозунгите „България над всичко“ и „Всичко за България“ стоят над дребните ни различия. Нека си спомним, че преди съдбоносната дата, преди безчестния договор на 27 ноември се е празнувал Денят на победите на българската армия. Заповядайте с нас да почетем падението и едновременно с това гордостта на България - в този ден покажем пред света, че България е жива и ще пребъде!




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева