"Това е и пътят за растеж на целия регион", настоя Лорер

Свързани новини

17.05.2022 12:12

В България от няколко месеца насам се случват изключително вълнуващи неща: Лорер

Видян 1568 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В България от няколко месеца насам се случват изключително вълнуващи неща, настоя министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер при откриването на заседанието на Парламентарното измерение на Централноевропейската инициатива (ПИЦЕИ), което се провежда в сградата на Народното събрание, предаде БНР.




По думите му за първи път България е решила, че нашата икономика трябва да се развива на база не на евтина работна ръка и земя.




"България реши, че е време да създаде икономически растеж, който да доведе до един по-голям доход тук", посочи министърът.




"Това е и пътят за растеж на целия регион", настоя той.




"Време е и ние в Южна и Източна Европа да осъзнаем иновациите като източник на икономическия растеж - затова беше създадено и специално министерство, което събира всички финансови инструменти, необходими за всяка държава, за да може да стимулира икономическия растеж във всеки етап от неговото развитие", посочи още Даниел Лорер.




Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 вълнуващи за някои 17.05.2022 13:19

    Вълнуващите неща са за измамниците и крадците от шмекерската група на промяната, които крадат не милиони, а милиарди. А за населението остана мизерията и нищетата, в следствие на тяхната "вълнуваща" кражба и предателство на бълг.национални интереси. Да не забравят и че те ще бъдат разследвани и няма да им се размине

  • 001 Ляв Нежен Демократ 17.05.2022 12:30

    И както разбрахме днес от чифута Лорер, Булгаристан е макроикономически най - добре в Еврейско Нацисткия Съюз, а имаме и осигурен американски газ и молекули на свободата, който е 4 пъти по -евтин от този на "Газпром". Муха ни ухапала, народа е опиянен от магическата промяна, оръжия всякакви ще даваме, от прашки до лъкове и стрели за тях !!! "Слава Украине" „Героям слава“ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец