Свързани новини

12.11.2012 14:37

В аферата на шефа на ЦРУ се появи и втора жена

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жената, заради любовна връзка с която подаде оставка директорът на ЦРУ Дейвид Петреъс, е неговият биограф Пола Броудуел. За връзката между двамата станало ясно при разследване на ФБР по съмнения за пробив в електронната поща на Петреъс. Днес втора жена изплува в любовната афера на директора на ЦРУ. Самоличността на жената, обект на заплашителните съобщения от любовницата на Дейвид Петреъс, беше обявена. Тя се казва Джил Кели, на 37 години, живее във Флорида и е семейна приятелка на ген. Петреъс и неговата съпруга Холи, съобщи Дневник.


Разследването на ФБР започнало, след като Кели, уплашена от тона на съобщенията на Пола Броудуел, биографа на Петреъс, с която той е имал извънбрачна връзка, се обърнала съм службите.


Би Би Си отбелязва, че няма доказателства, които да предполагат, че между Кели и вече бившия директор на ЦРУ е имало връзка. Тя е социален работник във военна база в Тампа, Флорида. В официално изявление Джил Кели и съпругът й признават за приятелството си с Петреъс и отправят молба личното им пространство да не бъде нарушавано.


Би Би Си коментира, че драматичната оставка на шефа на ЦРУ миналата седмица продължава да предизвиква шокови вълни в столицата на САЩ. Много политици искат да знаят защо не са били уведомени по-рано за аферата му, като един от тях дори допуска, че случаят може нарочно да е бил прикриван. Разследването срещу Пола Броудуел е започнало преди няколко месеца. Много представители и на двете партии изразяват недоволството си и се съмняват, че по този начин е направен компромис с националната сигурност на САЩ.


"Не сме получили предварително уведомление. Беше като мълния", заяви демократичният сенатор Даян Фейнстийн, която е начело на Комисията по разузнаването в Сената.


Републиканецът Питър Кинг, председател на Комисията по вътрешна сигурност в Камарата на представителите, заяви, че иска да знае защо ФБР е съобщило новината само на Белия дом в деня на изборите миналата седмица. ФБР твърди, че е следвало протокола и не е открило никаква заплаха за националната сигурност.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,