Свързани новини

04.06.2021 12:32

Увеличиха присъдите на Ценко Чоков и сина му

Видян 3082 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Апелативният специализиран наказателен съд увеличи присъдите на скандалния бивш кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков и неговия син Мартин, подсъдими за участие в организирана престъпна група, за лихварство, отвличане, побой с нанасяне на телесни повреди, палежи.

Двамата бяха задържани през 2016 г., а две години по-късно Специализираният наказателен съд осъди Ценко Чоков на 4 години и 6 месеца затвор. Той бе признат за виновен по три от петте обвинения, повдигнати срещу него - за отвличане, побой и палеж на автомобил, а бе обявен за невинен за лихварство и ръководене на престъпна група.

Синът му Мартин бе обявен за невинен за участие в организирана престъпна група, но виновен за заплаха за убийство, побой и лихварство. Съдът определи едно общо наказание за двете присъди от 4 години и 5000 лв. глоба.

Сега апелативните спецмагистрати приеха, че първоинстанционният съд правилно е осъдил двамата Чокови, но наказанията им трябва да бъдат завишени. Така бившият кмет на Галиче получи 5 години затвор, а синът му - 7 години. Ценко Чоков трябва да заплати и разноски в размер на 1 250 лв., а Мартин - на стойност 243 лв.

В съдебната зала обаче станаха известни брутални подробности от побоите, които бащата и сина нанасяли на хора в Галиче. „Умри свиня, пребий го тоя, тоя ли не можеш да пребиеш”- крещял Ценко Чоков, докато налагал с


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 04.06.2021 13:22

    Тези гадове са за каторга

  • 001 Anonimen 04.06.2021 13:19

    Толкова ниски присъди за такива извращения и заплахи за убийство няма никъде по света ! Тези уроди за такива престъпления в САЩ ще получат доживотни присъди ! Б България наказанията са смешно ниски, като няма смъртна присъда трябва да се раздава задължително доживотна за убийство и извращения с човешката личност ! За извращение с животно в цивилизованите държави съдиите определят присъди над 10 г.! И какви са тези смешни глоби на Чокови, на тези уроди трябва да се докаже, че имуществото им е придобито по престъпен начин /което е и така / и иззето в полза на държавата ! В България съдът и прокуратурата са престъпни щом на такива престъпници се налагат такива ниски присъди !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв