Свързани новини

29.01.2022 17:21

Усещане за предсрочни избори: Хр.Иванов, ДБ

Видян 1796 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


”Имаме три големи политически предизвикателства през следващите три години – предстоят ни местни, европейски и с много висока сигурност – и парламентарни избори”,  обяви лидерът на Да, България (ДБ) Христо Иванов.


 


 
“Не съм врачка, но това ми е усещането
“, заяви лидерът на ДБ - 1 от 4-те формации в правителството, по време на втората национална конференция на партията, на която се оказа единствен кандидат за председателския пост, след като подаде оставка заради слабите резултати на последния вот за НС.



„Ние трябва да имаме ключова роля в това да не можем да си позволим силите извън статуквото да се явят разпарчетосани и да дадат шанс на статуквото да се презареди на местните избори”, подчерта Иванов.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Диляна Гайтанджиева 29.01.2022 23:02

    Диляна Гайтанджиева ЕКСКЛУЗИВНО! ЩАТСКА БИОЛАБОРАТОРИЯ ВЪВ ВМА ЩЕ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ, КАКТО В УКРАЙНА, ПОД ЕГИДАТА НА ПЕНТАГОНА! БИО ВИРУСИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРАТКИ! /ВИДЕО/ Ще има щатска биолаборатория във Военномедицинска академия, каквито вече има в Грузия, Украйна, Казахстан… Министерството на отбраната и Министерството на здравеопазването дължат незабавни отговори! Защо всички български печатни издания отказват да публикуват разследването на Диляна Гайтанджиева, излязло само на английски език? Програмата на Щатите струва над 2 милиарда долара и включва експерименти с био вируси върху военни! Цялото интервю с разследващата журналистка Диляна Гайтанджиева може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=kmpBlSjwEZ0&feature=emb_logo

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни