"Какво значи Магнитски  – един американски боклук, който ни го хвърлиха да се мърсим непрекъснато. Какво ни определя Магнитски? Какво се случва с Европа като има Магнитски? Много важно! Това са американски дъвки. Нас ни управлява Галчето от посолството”, заключи Рашидов.

Свързани новини

11.12.2023 09:48

Управляват ни ДПС и Галя от посолството: Вежди

Видян 825 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Няма вече ГЕРБ, това е машина за гласуване на един човек”, заяви пред bTV бившият министър на културата и ексшеф на НС Вежди Рашидов. „С Бойко Борисов се чух последно преди 5 месеца. Обичах го. Вече не. Когато човек се разочарова, спира да обича”, посочи той.


“ДПС управлява Сглобката. С Ахмед Доган съм бил в противоречия, но с днешна дата, в цялата ситуация, той е един от най-мъдрите играчи в политиката”, коментира още Рашидов.


“Защо Делян Пеевски да не е лидер на ДПС”, недоумява бившият депутат. “Сега го нападат. Защо? Какъв е проблемът с него, че е с малко повече килограми?, запита Рашидов. “Зад тази едра осанка седи един умен, прагматичен, нелошо мислещ човек. Сулю и Пулю стана депутат, той защо е станал?! Глупав човек пари не прави, той поне си ги е декларирал. Трябва да го оценим", каза той.


"Какво значи Магнитски  – един американски боклук, който ни го хвърлиха да се мърсим непрекъснато. Какво ни определя Магнитски? Какво се случва с Европа като има Магнитски? Много важно! Това са американски дъвки. Нас ни управлява Галчето от посолството”, заключи Рашидов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог