Каракачанов

Свързани новини

28.02.2024 15:48

Управлението на Сглобката изпразни складовете и намали боеспособността на армията: Каракачанов

Видян 288 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър Тагарев казва „да“ още преди да е дошла заповедта!

47 милиона евро. Толкова е стойността на подареното от Българската армия оръжие на Украйна, похвали се Тодор Тагарев. Явно обаче и това не стига, а се подготвя и нова помощ.  Тагарев изхленчи, че „Критиките срещу мен пречат на това да се прати помощ. Тези перманентни атаки от всички посоки не ми позволяват да си върша работата“.


Явно не е свикнал да го критикуват. Няма и как, след като казва „да“ още преди да е дошла заповедта, написа във „Фейсбук“ председателят на ВМРО и бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Винаги съм си мислел, че един министър на отбраната трябва да се хвали с това, което армията е придобила по негово време като въоръжение. Сега обаче имаме министър, който се радва като раздава, директно от складовете. Без пари, без компенсация без нищо, пише още Каракачанов.

Лидерът на ВМРО припомня как „умно-красивите“ постоянно се подиграваха на армията, че няма въоръжение, че е оръжията са стари и прочие. А сега ги раздават поголовно и безотговорно. Помните ли как обещаваха, че срещу старото оръжие ще получим ново? И какво сме получили? Получили сме изпразнени складове и намалена боеспособност. Плюс стари машини Страйкър, които платихме на тройна цена, посочва Каракачанов.

Бившият военен министър обаче подчертава: „Изпразването обаче върви и с поголовно дрънкане на оръжие от страна на НАТО и нашите папагали от сглобката. Ами ако наистина НАТО влезе в конфликт с Русия? Кака ще защитим България? С празни складове и голи като пушки! И какво ще направят тогава най-големите войнолюбци? Директно ще хванат самолета от жълтите павета за Брюксел или слънчева Калифорния!“

Това е грижата за армията ни от некоалицията, заключва Красимир Каракачанов.

-- 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец