Свързани новини

03.01.2020 15:03

Удавеното момченце открито на 3 км от дома му

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

3-годишното момченце от пловдивското село Дълго поле, което вчера е открито мъртво в напоителен канал, е влачено от водата близо три километра, съобщи "24 часа".


Лазар е намерен в землището на с. Граф Игнатиево от собствените му родители. Хлапето изчезнало по обяд на 2 януари. 25-годишната му майка Христина обяснила пред разследващите, че го е оставила пред дома заедно с другото й дете за 4-5 минути. Влязла в къщата, тъй като през това време дошла линейка за роднина.. Когато се показала навън, синът вече го нямало. Близките го търсили първо в ромската махала, където живеят, после и из цялото село, но от него нямало следа. Тогава подали сигнал в РУ-Хисар. Родителите се сетили да тръгнат по канала, минаващ на стотина метра от къщата им.


"Съоръжението е на "Напоителни системи" и в него винаги има вода. В момента е около половин метър", каза кметът на Дълго поле Тодор Танански. Той предполага, че момченцето се е подхлъзнало на калния бряг, а водата го е завлякла до землището на Граф Игнатиево. От съдебна медицина в Пловдив са категорични, че смъртта на детето е настъпила от удавяне. Няма данни за насилие. Прокуратурата е образувала досъдебно производство, каквато е практиката в подобни случаи.

 

 

 

 



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби