22.10.2015 14:38

Учителка “възпитава” деца, лепи устите им с тиксо

Видян 1541 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За шокиращ метод на възпитание в столичното 80-о ОДЗ Приказна калина в ЖК Хиподрума алармира родител пред 19'. Майката на едно от децата Веселина Йорданова сподели, че една от учителките залепила устите на две от децата, защото говорели, докато рисуват. Жената разказа, че на третия ден,когато дъщеричката й Магдалена тръгнала на градина, изпаднала в истерия. Тя споделила, че едната учителка - г-жа Димитрова, е залепила устата на две момченца с тиксо. Оттогава малката Магдалена започнала да сънува кошмари и да разказва как другарчетата й молели възпитателката да не им залепя устите с тиксо. Въпреки това, тя го направила със заканата, че ако си махнат тиксото, няма да ги даде на майките им.


Още на следващия ден шокираната родителка потърсила директорката на детската градина Нина Иванова, която първоначално заявила, че детето си измисля. Все пак дала обещание, че ще говори с въпросната госпожа и ще провери. В крайна сметка се оказало, че учителката наистина лепи устните на децата. Признанието дошло от директорката, която оправдала колежката си с обяснението, че едното от момченцата било със специални образователни потребности. По този начин възпитателите възпрепятствали агресията му. Веселина Йорданова отписала дъщеря си от учебното заведение, защото директорката Иванова не е гарантирала, че в другата група методите на възпитание ще бъдат различни. Родителите на Магдалена вече са подали жалба в Отделът за закрила на детето. След подобни случаи изниква въпросът, не трябва ли всички учителки в детски градини да бъдат подлагани на задължителни психотестове преди да бъдат назначавани на работа?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,