„Имало е опит за саморазправа с други съседи, дори им е разбил вратата. Един от съседите известно време е лежал в болница след нанесен побой от Димитър“, разказа Ивайло Михайлов, домоуправител на входа на блока, в който Димитър и Анита са живеели.

Свързани новини

01.05.2023 09:13

Убитата от мъжа си в Перник се връща при него, защото казвал, „че не може да живее без нея"

Видян 5541 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредна жертва на домашно насилие у нас. 43-годишна жена беше убита в Перник. Задържан е съпругът на жертвата, срещу когото вече е била издадена ограничителна заповед.

Анита Димитрова е имала ограничителна заповед да не бъде доближавана от съпруга си. Въпреки това тя се връща при него преди два месеца, тъй като Димитър Димитров е казвал, „че не може да живее без нея“.

В последните години е правил няколко опита за самоубийство и според прокуратурата това е причината Анита да се върне при него. В събота сутрин Димитър се обажда на баща ѝ с думите: „Нещо много лошо се случи, след което затваря телефона“.

Бащата на Анита и двете ѝ непълнолетни деца веднага тръгват към семейното им жилище, като междувременно едно от децата се обажда на телефон 112.

"След подаването на сигнала полицията е стигнала за пет минути. Само че децата и дядо им са били там около 3-4 минути. Видели са тялото ѝ, имало е много кръв. Със сигурност е имало насилие", разказа пред bTV Валентин Свиленов, брат на убитата 43-годишна жена.

„Имало е опит за саморазправа с други съседи, дори им е разбил вратата. Един от съседите известно време е лежал в болница след нанесен побой от Димитър“, разказа Ивайло Михайлов, домоуправител на входа на блока, в който Димитър и Анита са живеели.

Той допълни, че съседи разказват, че често са чували скандали. Ивайло Михайлов разказа, че преди няколко години Димитър Димитров е претърпял трудова злополука, като е паднал от скеле. Имало е кампания за събиране на средства за лечението му.

„Жена му го водеше за ръка на разходка, лежа с него в болници. Гледаше как да се възстанови“, добави Ивайло Михайлов.

Димитър Димитров е задържан за 72 часа. В качеството си на обвиняем той отказва да разговаря с разследващите. Пред близките, пристигнали първи на мястото на инцидента, е казал, че не го е извършил той. Очакват се резултатите от аутопсията.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Naomi Samuel 02.05.2023 01:39

    Здраво драги моји пријатељи. Волећу да поделим сведочанство са вама. пре неколико месеци мој човек ме је напустио због друге даме. Толико га волим и једино о чему сам могла размишљати је самоубиство. Покушао сам на неколико начина, али ниједан није успео. Одлучио сам да читам на мрежи и читам о чаролијама и чаролијама. Покушао сам, изгубио сам много новца, али резултат је био исти. Скоро сам одустао док нисам упознао чаролију Цастер-а која ме је убедила у успех и прочитао коментаре људи на његовој веб страници. Био сам скептичан када сам га контактирао јер сам изгубио много новца. Две недеље, бацајући чини, мој човек се вратио у моју кућу... Сада је мој мушкарац веома послушан и више ме воли. Сада сам 2 месеца трудна и срећна сам што га имам у животу. Саветовао бих вам да се обратите овом моћном чаробњаку чаролија, који ми је дао другу шансу за срећу и љубав, покушао сам неколико чини и ниједна није успела. Ако неко може да вам помогне да повратите љубав и да вас води у потрази за животним решењима, то је он. Контактирајте га директно на -Имејл: (драпата4@гмаил.цом) Можете му и Вхатсапп/вибер са овим бројем: (+66 81 302 8552). контактирајте овог великог човека данас и решите своје проблеме 100%.. .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.