Близнаците от пловдивското село Цалапица

Свързани новини

25.01.2024 12:12

Убийството в Цалапица: Отново отложиха делото срещу близнаците

Видян 610 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отново отложиха делото срещу близнаците от пловдивското село Цалапица, обвинени в укривателство на убийството на Димитър Малинов, предаде БНТ.

 Мотивът на магистратите е, че все още не е екстрадиран у нас основният обвиняем за тежкото престъпление Рангел Бизюрев. По данни на главния секретар на МВР Живко Коцев в Дания, където е арестуван Бизюрев, е задействана процедурата по екстрадицията му.

    "Миналата седмица Рангел Бизюрев е бил изправен пред съд. Първата съдебна инстанция е уважила искането за екстрадиция. Надяваме се след обжалването съвсем скоро вече да го получим обратно", заяви главен комисар Живко Коцев – главен комисар на МВР.

    "Тука, според мен, не се осъществява справедлив процес спрямо двамата ми подзащитни с всички действия и на прокуратурата, и на съда. Той уважи искането на представителя на Районна прокуратура с оглед на събиране на доказателства, именно разпит на свидетел в лицето на Рангел Бизюрев, което е абсолютно незаконосъобразно", заяви Светлана Званчева – адвокат на близнаците.

    "Аз като наблюдаващ прокурор, държа на разпита на Бизюрев. Това би променило много неща, но все пак нека, както казах и предишния път, да не изпадаме в хипотези, нека бъде екстрадиран, да каже каквото има да каже", заяви Димитър Костов – наблюдаващ прокурор.

    "Искаме ефективни присъди. Искаме да бъдат съдени заедно с Рангел Бизюрев. Те са съучастници в убийството", каза Атанаска Бакалова – майка на Димитър Малинов.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв