28.03.2017 14:30

Убих 81 жени, призна експолицай

Видян 1423 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Семеен мъж за пример”, „никога не е посягал на жена си”, „най-прекрасния баща за своята дъщеря”  - това са само част от определенията на съседите за Михаил Попков. „Изряден полицейски служител”, пише в трудовата му характеристика. „Напълно нормален”, гласи психологическата му експертиза.



В понеделник той призна, че е убил 81 жени от своите общо 82 опита. Фаталният провал издава Ангарския маниак. Колегите му бяха разкрили едва 22 от зверските убийства. Другите 59 бяха специалната изненада на зловещия сериен престъпник за съда.
Целта на маниака е била чиста амбиция – да надмине по убийства самия легендарен Чикатило – страшилището на СССР, обясняват психолозите, които изследват невероятния случай, а признанията му в този момент се дължат на факта, че човекът иска да прекара остатъка от живота си в единична килия и да не бъде в общия режим на затвора.



Успехът на Попков се е дължал главно на факта, че през огромната част от времето той е „разследвал” себе си – тоест имитирал е, че преследва сериен убиец, като всъщност самият той е престъпникът. По ирония на съдбата, има и ред награди за „упоритата си работа”. Когато ранното пенсиониране го праща извън силите на реда и става обикновен охранител, кълбото започва да се разплита и той е разкрит.
   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв