Разговарях със сина си, той се разкайва. Каза, че не е очаквал това да стане”. Това заяви само пред NOVA майката на Веско Вълчинов, обвинен за убийството на Кристиян Пеев в София. Тялото на мъжа е било разчленено и полицията намери части от него на няколко места в София.

Свързани новини

22.08.2023 14:11

Убиецът Вълчинов предложил да извика линейка и МВР, но помагачът заявил: Не, ние ще се справим

Видян 867 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разговарях със сина си, той се разкайва. Каза, че не е очаквал това да стане”. Това заяви само пред NOVA майката на Веско Вълчинов, обвинен за убийството на Кристиян Пеев в София. Тялото на мъжа е било разчленено и полицията намери части от него на няколко места в София.

„Станал е скандал. Не е очаквал, че ще се стигне дотам. Каза ми: „Ударих го! Но оттук-натам нищо повече не съм направил”. Извикал е своя приятел, който е решил това нещо да направи”, разказа майката на задържания. И допълни, че след скандала Вълчинов предложил да извикат линейка и полиция, но арестувания като помагач заявил: „Не, ние ще се справим”.


'Моят подзащитник не е искал да убие Крис. Той само го е удрял с желязна тръба, но не е искал да го убие", каза неговият адвокат Албена Асенова пред БНТ.


Майката на обвиняемия говорила с него последно в събота, като той ѝ казал, че се разкайва. Спорът преди убийството е възникнал заради пари, според жената - около 70 000 лева. Жертвата и Вълчинов е трябвало да пътуват до Англия. Влагали парите си в криптовалута.


"Искаше преди това пари за криптовалута или по точно искаше да купи апартамент. Вкарал ги е криптовалута, а след това ми поиска 18 хиляди лева. Има запис, в който го изнудват и му искат тези пари, а в противен случаи са щели да го пребият. кой го е изнудвал не зная, къде отидоха парите също не зная. Аз ги изтеглих от банки", обясни майката.


Майка му разказва, че той е седял в другата стая, докато неговият приятел разчленил тялото.



 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на