Свързани новини

13.07.2009 15:01

Убиец и 17 офицери са депутати от днес

Видян 5616 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Страхотен отбор се заформя в българския парламент от днес. В Народното събрание влизат невероятни хора.
За първи път в историята на парламентаризма у нас, а вероятно и на Стария континент, убиец става депутат. Валентин Микев от Кюстендил е с потвърдена на две инстанции присъда, поради това, че е причинил смъртта на Пламен Янев Атанасов с пистолет в землището на село Горно Уйно.
Убиецът се опита да се оправдае с многото години оттогава, с неволността на акта си и даже негови хора предложиха на 19’ “да си бъдем полезни”, ако спрем или отложим материала за него.
Интересно обаче как ли се отнасят към смъртта на своя близък хората на погубения от ръката на Микев младеж. Вероятно също както тези на погубените от катастрофата, причинена от Максим Стависки, Петър и Мануела.
Между другото, адвокатът на Стависки - Явор Нотев, също стана депутат в новия парламент.
19’ се оказа прав и в прогнозата си, че цял батальон офицери ще върне усещането за отдавна отминало време в парламента. Наред с агента на Държавна сигурност Божидар Димитров, в НС влизат полковници от МВР във Видин, Враца, Добрич, Русе, Хасково, Велинград, Пловдивска област, Плевен, Самоков, Ямбол, плюс сътрудници на ДС от Варна и други градове.
Към тях трябва да прибавим и няколко военни. Парламентарната група на полицаите и разузнавачите не е само от ГЕРБ. Към тях може да бъде добавен бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров, който влезе в сините редици.
От групата на Костов обаче отпадна най-страшният громител по въпросите на сигурността ген.Атанас Атанасов, което е немалка заплаха за новата власт.
Митничарите от времето на управлението на СДС, когато бяха митични куфарчетата с пари, които се разнасяха от границите към Раковски, също имат представител. Това е Кирил Калфин, назначен през 1997 г. за шеф на митницата Гюешево край Кюстендил. От същия край и също от ГЕРБ представител стана Емил Гущеров, който според в. Сега публично е подкрепил Галеви. Народният представител от Дупница е бивш офицер от армията.   
След като на уважавания скулптор Вежди Рашидов се наложи да кара автобуси към Кърджали, за да бъде избран за депутат, към артгрупата в новото Народно събрание се присъедини и рапър.
Маниака от Бургас е първият представител на гангстерската музика в историята на парламента. Въпреки обявената от Бойко Борисов воля за отстраняването му, бургазлията първо ще се закълне и ще встъпи в длъжност като депутат, а после вероятно ще напусне. Ще му се търси  място в изпълнителната власт, което е още по-опасно. На всичко отгоре той е само един от достата току-що изкласили студенти, които ще имат нелеката задача да пишат законите на държавата в новия състав на Народното събрание. А това всъщност е основната работата на депутатите.



И преди, и сега



Многократно споменаваният от медиите още преди вота нов народен представител Емил Димитров се оказа супер интересна личност. Избраният мажоритарно депутат от ГЕРБ притежава фирмата, която е съдена за фалшифициране подписа на Бойко с цел да вземе общински имот за 14 милиона евро в жк Стрелбище в София.
Официозът на новата власт в. Капитал в събота добави към досегашните данни следното: “Дни преди края на мандата  ръководената от БСП Държавна агенция по горите започна ударно да подписва концесионни договори за апетитни ловни участъци... Медикет, свързана с настоящия депутат от ГЕРБ и дистрибутор на Булгартабак Емил Димитров, взимат на концесия дивечовъдни участъци от горските стопанства край Етрополе за 15 години.”
И сега нещо още по-любопитно, участието на фирмата в сатанизираните лично от Бойко Борисов заменки на земи и гори: “Медикет е сред ударниците по замени, благословени от председателя на ДАГ Стефан Юруков и бившия аграрен министър НИХАТ КАБИЛ”.
Коментарите според нас са напълно излишни!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец