Свързани новини

02.10.2020 13:51

Туск ми каза - "Имате нашата подкрепа": Борисов

Видян 1926 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имате нашата подкрепа“! Това ми каза президентът на Европейска народна партия Доналд Туск по време на срещата ни в Брюксел. Двамата сме на мнение, че българското правителство постигна важни успехи както за страната, така и за европейската интеграция на Западните Балкани - тези политики могат да гарантират устойчиво развитие на България. Той ме поздрави за победата на ГЕРБ на провелите се частични местни избори и заяви, че редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин да изрази своето мнение. Според Туск системните партии като Политическа Партия ГЕРБ имат нужния капацитет, опит и разум да преведат страните си през кризата. Коментирахме и пакета от мерки за възстановяване, чрез които да се преодолеят последиците от коронавируса върху икономиките на ЕС. Европейската народна партия има голям принос в изготвянето на спасителния план. Ето защо семейството на ЕНП е най-голямото и най-силното!
С Туск обсъдихме и първия Доклад на ЕК за върховенството на закона в целия ЕС. Той е обективен и отразява усилията на страната ни за борба с корупцията. България ще изпълни всички препоръки на Венецианската комисия и ЕК за реформи в съдебната система", написа премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.


 Какво написа в профила си Доналд Туск вижте ТУК!


Припомняме, че най-четеното от решаващите фактори в САЩ и ЕС издание Политико в средата на септември писа, че прeдceдaтeлят нa Eврoпeйcкaтa нaрoднa пaртия Дoнaлд Туcк нe e приeл прeдлoжeниeтo зa oкaзвaнe нa кoлeктивнa пoдкрeпa нa Бoйкo Бoриcoв.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 02.10.2020 14:36

    По будните българи мислят,че от Брюксел за към България пътуват милиони евро за кухи проекти,после еврото пътува обратно на точните адреси.Запарените брюкселски задници,прекрасно знаят за дереджето на българите,но се правят на глухи и кьорави.Господ гледа и ще ви удари по кухите чутури,вЕрвайте!

  • 001 Anonimen 02.10.2020 14:26

    Да не забравяме, че Борисов е патологичен лъжец и дори 2 пъти осъждан за лъжа. На четири очи може да му каже и че е Ален Делон, ама всички го виждаме на какво мияза

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог