Свързани новини

09.01.2012 17:36

Тука има, тука нема бомба на Хизбула

Видян 1155 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Гранична полиция няма информация пакет с взрив да е откриван в автобус, превозвал израелски туристи от Турция към български зимен курорт. Преди ден израелски медии съобщиха, че на границата между Турция и България миналия вторник е било открито взривно устройство, поставено в автобус, и по този начин е предотвратен атентат срещу израелски туристи у нас. Според информацията разследването продължава, като се търси връзка с европейска терористична група, ръководена от базираната в Ливан организация Хизбула.
В края на миналата седмица шефът на управлението за сигурност към министерството на транспорта на Израел Дани Шенар съобщи за открит в автобус подозрителен пакет. Именно с това той обясни искането си да се засилят мерките за сигурност на самолетите, в които има израелски граждани, което отправи малко преди това. Той обаче не каза, че в пакета е открита бомба.
По данни на израелското радио Кол Израел обаче са били открити девет подозрителни пакета край два автобуса с израелски туристи. При проверката не били намерени експлозиви и най-вероятно в тях е имало стоки, предназначени за контрабанда.
Българските власти също увериха, че няма дори данни за подготвян терористичен акт у нас и гарантираха, че ако бъде получен конкретен сигнал, ще бъдат взети мерки. Премиерът Бойко Борисов дори се ядоса на медиите, че раздухват информацията, защото това вредяло на туризма у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак