Свързани новини

19.09.2009 12:35

Трима загинаха в катастрофи

Видян 1967 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 25 тежки ПТП с 3-ма загинали и 44 ранени, от които 2-ма с опасност за живота, съобщиха от МВР. За района на София са станали 140 леки и 4 тежки ПТП с 8 ранени, от които 1 с опасност за живота. От началото на месеца тежките пътно-транспортни произшествия са 367 с 42 загинали, а от началото на годината – 5021 тежки ПТП с 631 загинали.


28-годишен мъж от търновското село Беляковец загина снощи след като се удари челно с колата си в насрещен камион. Около 22.25 ч., по пътя София-Варна, на около 2 км. след разклона за с. П. Славейково в посока София, мъжът, с „Тойота Ярис", при движение по мокра настилка, напуска платното си и се удря челно в движещия се в посока София "Ман". Впоследствие движещото се след товарния автомобил "Пежо", управлявано от 31-годишна жена от Плевен, се удря в задната част на камиона. Тялото на починалия откарано за аутопсия в МБАЛ-Габрово. Другите двама водачи са тествани за алкохол, като дрегерът отчита отрицателни резултати. Причините за злополуката са в процес на изясняване, а по случая в РУМВР-Севлиево е започнато досъдебно производство.


45-годишна жена загина след катастрофа в Прохода на Републиката. Инцидентът е станал заради движение с несъобразена скорост по пътна мокра настилка.


38 - годишен мъж от София изгубил управление над автомобила си "БМВ Х5" , навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно с товарен автомобил "Фиат Дукато", управляван от 45-годишна жена от с. Писарево, общ. Горна Оряховица. В резултат на удара жената е загинала на място. 50 - годишният й съпруг , който е пътувал в автомобила, е получил фрактури на двете предмишници и на глезена на десен крак, както и контузно - разкъсни рани по главата и е настанен за лечение в МБАЛ - Казанлък, без опасност за живота. В същата болница, без опасност за живота е настанен и водачът на лекия автомобил, който при инцидента е получил комоцио и фрактура на 3-ти лумбален прешлен. По случая е образувано досъдебно производство.


22-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Гълъбово. Мъжът е управлявал с несъобразена скорост лекия си автомобил "Фолксваген Джета". Той ударил лек автомобил "Опел Астра", който извършвал ляв завой и навлязъл в платното за насрещно движение, като отнел предимството на "Фолксваген"-а. В резултат на удара, водачът на "Фолксваген Джета", изгубил управление над автомобила и ударил паркирани вдясно леки автомобили , като им причинил значителни материални щети. Пострадал е 34-годишен пешеходец, който получил контузни рани по тялото и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При инцидента тежко е пострадал водачът на "Фолксваген Джета", който е транспортиран в МБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота. Тримата му спътници са получили охлузни рани. По случая е образувано досъдебно производство. Информация на Дарик радио, цитирана от агенция БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,