Той също така не вярва, че на руснаците ще им писне от президента Владимир Путин, и не вижда големи шансове Крим да бъде върнат на Украйна.

Свързани новини

31.08.2023 11:00

Тръмп е човекът, който ще спаси Запада: Виктор Орбан пред Такър Карлсън

Видян 882 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Украйна няма никакъв шанс да спечели войната срещу Русия, а Доналд Тръмп е единствената надежда на Запада, заяви унгарският премиер Виктор Орбан пред противоречивия американски телевизионен водещ Такър Карлсън, предаде авторитетното издание Политико.

В интервто Орбан заяви, че победата на Киев срещу Москва "не е просто недоразумение. Тя е лъжа. Невъзможно е ... [украинците] да свършат по-рано ... войниците си от руснаците. Това, което накрая ще се брои, са ботушите на земята, а руснаците са много по-силни".

Само САЩ могат да сложат край на войната, добави унгарският лидер.


"Пропуснахме историческата възможност" да приемем Украйна в НАТО, каза Орбан в интервюто пред Карлсон, като отбеляза, че Русия става "все по-силна". Приемането на Украйна в НАТО "не е реалистично предложение в този момент, така че забравете за него", добави той.

Той също така не вярва, че на руснаците ще им писне от президента Владимир Путин, и не вижда големи шансове Крим да бъде върнат на Украйна.

Запитан какво би направил, ако беше на мястото на президента на САЩ Джо Байдън, Орбан заяви: "Обадете се на Тръмп! Защото знаете, че можете да го критикувате по много причини ... но ... най-добрата външна политика през последните няколко десетилетия принадлежи на него. Той не започна нито една нова война, отнасяше се мило и към Северна Корея, и към Русия, и дори към китайците ... и ако той беше президент в момента на руското нахлуване [в Украйна], това нямаше да е възможно да бъде направено от руснаците."

"Тръмп е човекът, който може да спаси западния свят" и цялото човечество, каза той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей