„Най-добре управлява този, който е готов да се раздели (с властта) във всеки миг, и е воден от интересите на хората. Това е последното ни заседание за този мандат, да свършим още малко полезна работа”, призова министрите той.

Свързани новини

01.02.2023 11:02

Това е последното ни заседание за този мандат, да свършим още малко полезна работа: Премиерът Донев

Видян 784 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Държавата не е за частно ползване. Във всичките си действия се ръководехме от Конституцията”. Това заяви служебният кабинет Гълъб Донев преди последното заседание на кабинета, който ръководи.

„Най-добре управлява този, който е готов да се раздели (с властта) във всеки миг, и е воден от интересите на хората. Това е последното ни заседание за този мандат, да свършим още малко полезна работа”, призова министрите той.

Донев им благодари за смелостта. „Благодаря ви , че преди 6 месеца проявихте смелост, а може би и доза безразсъдство, отказахте се от лично си спокойствие, въпреки нападките и провокациите показахте здрави нерви в битките. Да върнем държавата на хората, защото тя им принадлежи”, заяви Донев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 никога повече 01.02.2023 13:40

    Нищо полезно за суверена и държавата не сътворихте, само вреди и щети. Замразихте доходите в тази нечувана и галопираща инфлация на най-бедните европейци, под чужд натиск подписахте с фалиралата Уестингхаус с огромен риск за ядрена катастрофа, покривате огромна корупция на министрите ви, платихте нови няколко милиарда за самолетни чертежи, вместо да помогнете на народа си, въвлякохте ни лицемерно в конфликта в Украйна и вероятно намесата ни с жива сила, усилено работите за въвеждане преждевременно на еврото, с което ще ни обезглавите тотално, просто работите за личните си интереси, слугувайки и обслужвайки евроатлантическите си и глобалистки господари.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак