Свързани новини

13.06.2012 17:21

Торта с валяк и тигър с купа за премиера

Видян 1518 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Торта във формата на магистрала с валяк и багер с багерист, както и кирка, украсена с червена панделка, бяха сред подаръците, които премиерът Бойко Борисов получи в Министерски съвет за 53-ия си рожден ден.


Емблематичните подаръци са от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и парламентарната група на ГЕРБ. Тортата беше с надпис Градим България, какъвто беше предизборният слоган на партията.


След заседанието на кабинета Борисов сам разкри останалите дарове, сред които са ножичка и илюстрация по приказката Тримата братя и златната ябълка от областния управител на Хасково Ирена Узунова.


„Посланието е, че така, както по-малкият брат успява да излезе на горната земя, късайки жива плът от себе си, за да храни орела, такава е и мисията на премиера – с много жертви от негова страна да ни изведе на горния, светъл свят”, обясни Узунова. Тя пожела на министър-председателя много здраве, много сили и много търпение.


От Министерството на финансите, което Борисов определи като Министерството на феновете, пък му донесли тигър с купа. Това явно е закачка с футболния отбор на Бистришките тигри, в който премиерът играе като любимец 13.


Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова пък му подари макет на пътния възел на софийския Околовръстен път, който беше официално открит - пак като подарък за рождения му ден, по думите на кмета Йорданка Фандъкова.


Подаръкът от министъра на културата Вежди Рашидов, който е на посещение в Грузия, ще е бутилка от най-добрия грузински коняк Сараджишвили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво