На целия екип в предприятието са осигурени защитни маски и дезинфектанти

Свързани новини

24.02.2022 11:56

Топлофикация Бургас се фокусира върху гъвкавостта в условията на COVID-19

Видян 1081 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Опазването на живота и здравето на клиентите и служителите и поемането на отговорност към обществото са приоритет номер едно за "Топлофикация Бургас" в условията на настоящата пандемия на коронавирус. "С оглед ограничаване на разпространението на COVID-19 и осигуряване на безопасни условия за нашите клиенти и служители сме предприели всички необходими противоепидемични мерки.


 


На целия екип в предприятието сме осигурили защитни маски и дезинфектанти. Извършихме инструктажи за работа в условията на създалата се епидемиологична обстановка. Служителите ни са запознати с всички предпазни мерки и ги спазват стриктно и отговорно. Непрекъснато се извършва дезинфекция на помещенията.", заявяват от "Топлофикация Бургас".


 


От предприятието увериха, че продължават да осигуряват надеждно и сигурно топлоподаване на битовите клиенти в Бургас, както и на бизнес сгради и институции в града.




От "Топлофикация Бургас" призоваха заради обстановката в страна и големия брой заразени да посещават клиентските центрове само при необходимост.


 


При въпроси относно индивидуални справки по партидите, клиентите могат да се обръщат към  отделите “Разпределение и продажба на топлинната енергия”, “Дялово разпределение” и  “Просрочени вземания” по телефон, както и на електронна поща: office@toplo-bs.com.




„За удобство на клиентите предоставяме възможност за безкасово плащане по интернет. Те могат да използват системите Е-Pay, Транскарт, eBG.bg или Easypay. Чрез алтернативните начини за погасяване на задължения, се опитваме да улесним хората с натоварено ежедневие да проверят и платят дължимото  само с няколко клика и за няколко минути. В извънредната обстановка това се оказва също най-удобно и безопасно", поясниха от предприятието.


 


  "Напомняме, че касите ни в к-с “Изгрев”, к-с “Славейков” и к-с “Лазур” работят без прекъсване, с работно време от 10.00 часа до 18.00 часа, но препоръчваме паричните салони да се посещават при крайна необходимост. Обслужваме клиентите при въведен режим на единично пропускане в офиса и стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания. При нас не се изисква предоставяне на "зелен сертификат", заявиха от дружеството.


 


"С цел минимизиране на възможностите за физически контакт от препоръчваме потребителите да подменят уредите за отчет на потребената топлинна енергия с устройства за дистанционно отчитане.", заявиха от дружеството. "Поставянето на топломери и водомери за топла вода с възможност за снемане на показанията от разстояние е част от стратегията на дружеството да подобрява обслужването на клиентите чрез внедряване на иновативни технологии.", посочиха от централата. "Уредите с дистанционно отчитане спестяват от времето на клиентите.


 


Отпада необходимостта за осигуряване на достъп на топлинните счетоводители до дома на потребителите, тъй като служителите ще извършват засичането от разстояние. С уредите за дистанционно отчитане отпадат изравнителни сметки и фактурите на база прогнозно потребление. За да се възползват клиентите от предимствата на интелигентните уреди е необходимо живущите в сградата етажна собственост да вземат решение  за преминаване към дистационен отчет на събрание с 2/3 мнозинство.", уточниха от предприятието.


 


От топлофикацията в Бургас заявиха, че благодарение на въведените предпазни мерки, стриктната хигиена, контрол и организация на труда, централата не е спирала своята дейност нито за ден. "С цел превенция, осигурихме възможност за дистанционна форма на работа на администрацията и гъвкав график за нашите служители, работещи в производствения отдел, както и за търговските ни екипи. Те продължават да обслужват клиентите ни ежедневно и да им осигуряват необходимото съдействие за всички въпроси, свързани с топлоподаването.", посочиха от централата.


 


От „Топлофикация Бургас" заявиха, че в този момент всеки един от нас трябва да покаже, че е дисциплиниран. „Вярваме, че с обществена солидарност и социална отговорност ще успеем да излезем от положението, в което се намираме", добавиха от централата.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец