25.03.2015 07:18

Топло, на места до 18 градуса

Видян 874 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С южния пренос над страната, времето ще продължи да се затопля. Облачността, предимно средна и висока, ще се увеличава и вплътнява и до края на деня над цялата страната вече ще е облачно, съобщават от НИМХ към БАН.


Около обяд ще превали в Западна България, а по-късно през деня и в централните райони от страната. В Източна България ще остане без валеж. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури в Централна и Източна България ще са по-високи: 13°-18°, в Западна, където облачността ще е най-плътна: 10°-13°, а по морското крайбрежие, заради югоизточния вятър: 8°-10°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за март – ще се понижава.


Над Черноморието преди обяд ще бъде слънчево, след обяд ще се заоблачи, но валежи не се очакват. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха: 8°-10°. Вълнението ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е 7°.


Над планините ще е облачно, по-най-високите части частично мъгливо. Около и след обяд в западните и централни райони ще превали дъжд, по най-високите части на Рила и Пирин - сняг. Вятърът по билата ще е от юг, отначало умерен, към края на деня и силен. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 3°.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева