Владимиров отказа да отговори на въпросите на съда. А малко преди процеса близки на убитата се събраха на протест.

Свързани новини

28.09.2023 11:27

Тя ме нападна, после се удари в шкафа: Съпругът, убил и натъпкал Евгения в куфар

Видян 1162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

36-годишният Орлин Владимиров, подсъдим за жестокото убийство на съпругата си Евгения, проговори за първи път пред магистратите от Софийския градски съд, които гледат делото. Версията му обаче се различава силно от оповестената информация от разследващите.


"Всичко се случи на 13 октомври 2021 година. Ние седнахме да обядваме към 14-14:30 часа. Приключвахме да ядем и започнахме да разчистваме масата, след което се скарахме. Когато нещата ескалираха, Евгения ме удари по главата. После тя се обърна към кухненския плот, тогава аз се приближих към нея.


Тя се обърна, взе от масата чаша и аз хванах нейната лява ръка. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, след което двамата паднахме. Тя се удари в ръба на шкафа, тогава осъзнах какво става. Загубихме равновесие и залитнахме, тя си удари главата в ръба на шкафчето на телевизора. Видях, че тя е безжизнена.


Разтърсих я и видях че има кръв по ръба на шкафчето. Тогава разбрах, че съм я убил и започнах да си представям как детето ни ще се върне от предучилищна и ще види цялата сцена. Започнах да чистя с един моп. Свалих си тениската и започнах да бърша с нея и осъзнах, че не искам детето да види всичко това и да се травмира. Започнах да разчиствам. Не знам дали съм изчистил всичко", разказа Орлин Владимиров пред съда.


Той не пожела да даде повече обяснения и да отговаря на въпроси. Адвокатите му пък направиха нови доказателствени искания. Защитата представи девет снимки на шкаф, по който се твърди, че има кръв, но без да обяснят от кого са правени. Адвокатите поискаха да бъде извършена ДНК експертиза, за да бъде установено дали кръвта е на Евгения.


Съдът не уважи искането и посочи, че снимките не могат да бъдат приети за доказателствен материал, защото не се знае от кого и кога са били направени.
Майката на убитата Евгения каза, че искането за ексхумация на тялото е неморална, а брат ѝ Николай заяви пред съда, че защитата на Орлин тормози и травмира цялото семейство с исканията си.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци