Свързани новини

27.05.2013 11:36

Цветанов и Фидосова "потопили" лодката на ГЕРБ

Видян 1875 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров обвини ексвътрешния министър Цветан Цветанов и бившата шефка на правната комисия в НС Искра Фидосова, че са "потопили лодката на ГЕРБ", след като са кадрували в партията и са вадили кирливи ризи на свои съпартийци в медиите, за да ги омаскарят, предаде Днесбг.


"Тя процедурата е много стандартна - по милиционерски. Започва се първо в удобни медии, бой по медиите, бой по неудобните, по различните. Както се казваше едно време – да бием врага с партиен билет", коментира Димитров, известен с прозвището си Емо Ротманса.


По думите му в схемата са вързани и вестници, които слугували на бившия МВР шеф да лепва петно на неудобните.


"И след това, ако това не свърши работа, започват да се търсят, изкарват се службите след теб, да те хванат някъде, да стъпиш на криво", поясни още Емил Димитров.


Бившият депутат призна, че през октомври миналата година е разказал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за схемите на Цветанов и Фидосова.


"И му казах, ако ние сме в една лодка, той клати лодката и тя ще потъне по този начин. Не е въпросът да се бием един друг, въпросът е да не се бием без причина. И тогава беше разговорът, когато му казах, че ако Цветанов и Фидосова определят правилата за новите избори и те ще организират изборите, аз няма да участвам в тази игра. И тогава му казах, че ако не се отърве от Цветанов и от Дянков, на изборите няма да е доволен. И това се случи", допълни Димитров.


Бившият депутат смята, че горделивостта, а в определени случаи и арогантността на управляващите им е изиграла лоша шега на изборите.


"Това създаде голяма настройка от страна на останалите политически субекти в страната ни и виждате, че ГЕРБ се изправя пред тази ситуация и тя вече е реална – сурова реалност. Макар и спечелила, първа политическа формация да не може да излъчи кабинет", допълни той.


Според него основният проблем на държавата, който ще остане в наследство и за следващото правителство, е спирането на контрабандата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв