Свързани новини

23.12.2009 10:54

Цветанов: Ангел Бончев бил охраняван от затворник

Видян 2150 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В затвора има хора, които са на лек лежим, заради доброто си поведение, и има възможност за сключване на договори с фирми, за да може те да работят на строителни обекти. Така един от най-известните автокрадци от региона на Ловеч се оказва на работа не къде да е, а на строежа на собствената си къща. Това обясни вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.


В съседство до неговата къща той наема друга такава, където е задържан един от похитените от "Наглите", а именно Ангел Бончев, допълни Цветанов. На въпрос дали арестуваните са проверявани от данъчните той отговори, че това е така, въпреки че всички в групата нямат сериозна трудова заетост.


Министърът каза още, че на 29 декември е насрочена апелацията на първите петима задържани от престъпната група. Той изрази надежда, че с увеличаващите се доказателства всички ще останат в ареста, докато съдът не се произнесе с окончателни присъди. Цветанов обясни, че в откритата гаражна клетка при спецакцията „Наглите” 2 е намерен автомобил, откраднат през септември. На въпрос дали има бивши или действащи служители на МВР, съдействали на групата, полицай номер 1 в страната отговори, че се работи по определени лица и когато бъдат събрани достатъчно доказателства ще се проведе операция „Наглите” 3. „За съжаление не сме имунизирани от подобен елемент”, каза Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите