ЦИК одобри слогана за изборите на 9 юни

Свързани новини

15.04.2024 14:45

ЦИК одобри слогана за изборите на 9 юни

Видян 322 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ЦИК одобри слоган, лого и първия от поредицата видеоклипове на разяснителната кампания за изборите „две в едно“ на 9 юни т.г. на днешното си заседание, предаде БНТ.

Членовете на комисията решиха, че слоганът ще е „Избираме заедно“. Така разяснителната кампания за предстоящия вот за Народно събрание и за членове на Европейския парламент може да започне още утре, според членовете на ЦИК.

Клиповете ще бъдат излъчвани по националните телевизии, радиостанции, информационни сайтове и интернет платформи. Всички материали ще са достъпни също през сайта и Фейсбук страницата на Комисията.

ЦИК реши също да изпрати писмо до „Информационно обслужване“ (ИО) с искане да им предостави най-късно до утре предложение за визуализация на страницата на Комисията на т.нар брояч, който да отчита оставащото време до изборите, и на активен банер, който информира за изтичащи срокове.

На днешното си заседание изборният орган гласува също образецът на електронен публичен регистър на жалбите и сигналите, подадени до Районната избирателна комисия, постановените по тях решения и указания за комплектуване на преписките по жалбите срещу решенията на РИК в изборите на 9 юни 2024 г. да е за двата вида избори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог