Свързани новини

25.10.2013 10:45

Циганин към полицаи: Ще ви отрежа главите гяурски!

Видян 1364 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още утре, като ме пуснат ще ви намеря и ще ви изколя до крак! Ще ви отрежа главите гуярски! Ще ви избия! Имам пистолет, ще ви гръмна и двамата! Много ще съжалявате. С тези думи бургаският циганин Найден Ангелов заплашвал двама полицаи от Първо РПУ в Бургас, става ясно от решение на Районния съд, осъждащо смуглият рецидивист на 10 месеца затвор. Найден се връща зад решетките заради заплахите и опита си да се саморазправи с униформените на 12 октомври т.г., предаде Блиц.


Малко след полунощ ромът вървял по осевата линия на ул.“Чаталджа“ в „Акациите“, той видимо криволичил, а поведението му било повече от странно, което накарало полицаите да му направят забележка и накарат да се движи по тротоара, съобщава "Флагман". „Някакви тъпи ченгета, ще ми казват къде да вървя! Майките ви мръсни ще е.а гадни ченгета! Днес съм излязъл от затвора и нищо не може да ми направите. Документите са ми при х.я! Вземете си ги сами“, започнал яростно да ги нарежда Найден. Полицаите веднага се опитват да го арестуват, но циганинът хич не се дава, започвайки да буйства и удря униформените. Той ги ритал, блъскал, свалил си колана и започнал да ги удря.


Канонадата от словесни заплахи започва когато Найден вече е арестуван и прибран в полицейската кола, за да бъде отведен към Отрезвителното. „ Още утре като ме пуснат, съм ви запомнил, ще ви намеря и изколя до крак. Имам пистолет. Ще ви избия и двамата. Много ще съжалявате“, заканвал се люто Найден, продължавайки в същия дух до Пето РПУ, където е оставен да пренощува. Там циганинът продължил да вдига олелия до небесата. На следващата сутрин веднага е предаден на прокуратурата и съден по чл.325 – за хулиганство, по което обвинение го грози до една година затвор. Найден Ангелов все пак сключва споразумение с държавното обвинение и се връща зад решетките този път за 10 месеца. Той е неженен, неграмотен, осъждан многократно, става ясно от решението на Районен съд-Бургас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец