Свързани новини

01.02.2013 12:35

Цяло село в паника от изнасилвач рецидивист

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цяло село недоволства от наскоро излязъл от затвора изнасилвач и иска неговото задържане. След като излежава присъдата си, рецидивистът отново нападна самотно живееща жена, предаде БТВ.


52-годишният Манол Стефанов е лежал в затвора 17 години за изнасилването на две деца и възрастна жена. Три месеца, след като излиза от затвора, напада поредната си жертва. "Той ме нападна, събори ме и започна да ме удря вдясно по главата. Не мисля, че беше за пари. Излезе един съсед, извика и той скочи и тръгна към център. Ако не беше излязло момчето целта му е била изнасилване или убийство", разказа потърпевшата жена. Рецидивистът отрича и твърди, че не би и помислил за престъпление отново. "Не съм я нападнал жената, аз толкова време се пазя, пазя се като млада вдовица, от сянката си се пазя, работя си. Това е една измислица. Тя може да каже, че оня я е нападнал, другият я е нападнал", казва Манол Стефанов. В Недялско живеят 200 предимно възрастни жители. Страхът от изнасилвача е сковал селото. За последното извършено нападение мъжът е задържан за 24 часа и след изтичането им е пуснат на свобода. "Конкретният прокурор е преценил, че към настоящият момент не са налице предпоставки за вземане на най-тежката мярка за неотклонение -задържане под стража на база на събраните доказателства, които не дават категоричен отговор на въпроса дали в действителност е извършил престъпление дали точно това е правилната квалификация, приета като работна", обясни Милен Божидаров – прокурор.


Жителите на Недялско започват подписка за задържането на изнасилвача, която ще бъде изпратена до Прокуратурата, предаде още БТВ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв