“Хората бедстват и трябва да бъдат подкрепени от държавата“, заяви пред Nova Мая Манолова, водач на листата в 23 р-н София.

Свързани новини

13.03.2023 10:31

Свръхпечалбите да отиват във фонд за ваучериза храна: Левицата!

Видян 682 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Свръхпечалбите във всички сектори, в които има монополи и картели да отиват в специални фондове, каквато е практиката с тока, предлагат от коалиция Левицата!.
“Хората бедстват и трябва да бъдат подкрепени от държавата“, заяви пред Nova Мая Манолова, водач на листата в 23 МИР София.


 „Българските данъкоплатци се оказаха солидарни с търговските вериги. Платихме им скъпия ток, мерките за К19, участваме във всякакъв тип подпомагане на търговските обекти. Те трябва сега да проявят солидарност, както българските граждани ги подкрепиха в труден момент“, настоя тя. Според нея това се случва във всички европейски държави, но не и в България. „Каква подкрепа даде Четворната коалиция с участието на уж социалната партия под ръководството на Нинова на бедните хора? Нито за ток, нито за парно, нито за храна”, коментира Манолова.


Тя напомни, че Левицата! е поела битка със спекулата и високите цени в търговските вериги и обяви бойкот на купуването на краставици, яйца и други прекомерно скъпи продукти във веригите.
Манолова призова гражданите до Великден да не купуват „златни“ яйца и скъп кашкавал. Според нея това е мародертсво на гърба на обеднелия български народ. Тя настоява да се сложи до 5% надценка на 10 основни продукти, не 100% като сега.


Манолова призова още избирателите да не гласуват за финансови измамници и военолюбци, а за тези, които решават проблемите и защитават правата и интересите на хората.


Купуването и продаването на гласове са престъпления



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак