Пълната Суперлуна в Козирог действа като балон, който ни издига нагоре навсякъде и във всичко, когато се освободим от баласта на вече ненужни и теглещи ни назад и надолу хора, чувства, мисли, проблеми, навици, стереотипи

Свързани новини

13.07.2022 09:27

Суперлуната къса тежестите ни в 21:37 ч.

Видян 2726 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 21:37 тази вечер е точният час на пълнолунието в Козирог, което астролозите наричат "мъдро". Според тях, ако постъпим точно така - мъдро, имаме шанс с тази Суперлуна да скъсаме с тежести, които носим на гърба, в сърцето, в душата си от по-отдавнашното или от близкото минало. За последното важи периодът от новолунието в същия знак на 2-ри януари в 20:33. 


Става въпрос за късане на неприятни за нас неща, свързани с най-важните сфери: семейство, приятели, любов, кариера. Ако чувстваме, че нещо е пред скъсване, да поемем риска да се изправим срещу проблема и да го скъсаме. Колкото и страшно да изглежда тази вечер и до пет денонощия след това моментът е идеален. Това пълнолуние се свързва от астролозите с освобождаване от ненужни връзки, хора, мисли, обстоятелства и от спомена за тях. Което може да стане буквално, а може и само духовно - като им простим, дори да се налага да продължаваме да ги виждаме или да работим с тях, за да не ни тежат повече.

Моментът е добър да покажем чувствата си към онези, които са важни за нас, без да се страхуваме от реакция, както и да говорим по теми, от които сме се опасявали.

Пълната Суперлуна в Козирог действа като балон, който ни издига нагоре навсякъде и във всичко, когато се освободим от баласта на вече ненужни и теглещи ни назад и надолу хора, чувства, мисли, проблеми, навици, стереотипи. Полетът е към личния ни връх. Или поне към постигане на баланс.

А какво е балансът: онова, което даваме, се връща при нас. Ако искате промяна, ако чувствате, че трябва да я постигнете, моментът е идеален да започнете от себе си, бавно, но осъзнато, без да очаквате благодарност. Правете неща, които ви радват, дарявайте, правете добро. Поправяйте онова, което знаете, че не е ОК във вашия личен свят и отношенията ви с другите. Ключовата дума на момента е: Отговорност!

Нептун ще помогне да имаме по-вярна интуиция, а близостта на Меркурий до Слънцето благоприятства комуникацията. Плутон пък партнира на Луната, за да подкрепи решителното или поне постепенното късане с недоброто от миналото, близко и далечно. Понякога това наистина се налага и не бива да ни плаши.

Работата ни със самите нас е най-важна, за да може да



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Стратега от Банкя Сити 13.07.2022 20:31

    В 21:37 тази вечер ако постъпим точно така - мъдро, както ни съветват, ще имаме униклания шанс чрез тази Суперлуна да скъсаме с тежестите, които носим на гърба, в сърцето, в душата си от по-отдавнашното или от близкото минало. Запо-недосетливите, да напомним, че нашите ТЕЖЕСТИ са свързани ОСНОВНО с омайване и вредно гледане на, ТВ БНТ, БТВ и на НОВА ! Всичките ни останали непосилно влачени на гърбовете ни тежести са свързани с партиите-ПАРАЗИТИ: ГЕРБ-СДС, ДПС, БСП,ПП, ИТН, ДБ и "Възраждане" ! Изхвърлете тези излишни и ненужни ви, тежести от гърбовете си , изправете се гордо и ходете освободени от тоя вреден и излишен товар!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.