Свързани новини

26.07.2020 14:07

Страхуват се от честни избори: И. Христов

Видян 3220 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Твърде дълго живяхме в лъжа и унижения и това увреди колективния организъм и психиката на народа. Банализира несправедливостта“, заяви пред Дарик Иво Христов, член на Делегацията на българските социалисти в ЕП. „Сега всеки има възможност да напише един достоен епизод от живота си, като се включи в усилието по спасяването на България“, подчерта той.


„Промените в кабинета са маньовър за протакане с цел да се изчака да премине народният гняв, да се снишим, както сме свикнали. Огромното мнозинство от българите искат оставката на Борисов и на целия кабинет. Новите министри, чиито имена едва ли някой е запомнил, няма да върнат доверието в този кабинет. България е автокрация, в която министър-председателят вече смени вероятно около двайсетина министри в последните години. Всичко това - за да остане на власт. Излиза, че всички са грешни; само не и онзи, който лично ги подбира. Това е политически абсурд, на който хората вече не се връзват.“


Според Христов властта реагира съвсем неадекватно, заинатява се и отказва да чуе площада. „Опитва се да неглижира самото явление - протеста. Чуваме неуважителни и лукави декларации - като тази на г-жа Дариткова, която се опитва да се представи като жертва, макар че протестът срещу ГЕРБ, срещу управляващото мнозинство, срещу новинарството в обществената медия има своите основания. Хората са се събрали там не без причина“, смята той.


Евродепутатът уточни, че не подкрепя акцията пред БНТ, тъй като тя разпилява усилието на протеста и не рискува да доведе до никакъв положителен резултат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.07.2020 19:52

    Винету го няма,асфалтира прерията.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог

Финанси, бюджетиране, спестяване, инвестиране

Финанси, бюджетиране, спестяване, инвестиране, все