Спомня си също, че си изпуснала на пода кутията за очила и много се притеснила.

Свързани новини

15.02.2023 16:34

Страхувах се дори да се засмея: Приятелката на застреляния от съсед Иван Владимиров

Видян 1207 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Ходехме на пръсти. Страхувах се да се засмея, да говоря високо, дори да пусна кафемашината от 14 до 16 часа. Стараехме се всякак да не провокираме този човек" - това разказа в студиото на Преди обед по bTV приятелката на застреляния от съседа си Иван Владимиров. Нина Райчева визира 10-дневен период, през който гостувала на Нав през декември, тъй като тя живеела във Варна, а той - в София. Спомня си също, че си изпуснала на пода кутията за очила и много се притеснила.


"Недоумявам защо човек, за когото разбирам, че е бил уволнен от МВР и е имало толкова жалби срещу него, продължава да има оръжие? За мен всички, които са позволили този човек да има оръжие, са съучастници", казва Райчева в емоционално интервю.


Във вечерта преди убийството двамата трябвало да гледат Животът е прекрасен в Народния театър, но представлението било отменено. "Решихме да отидем да хапнем. Благодарна съм за това, защото ми даде повече време с него в последните му мигове.


Убиецът му не трябва да излиза на свобода. Този човек очевидно е опасен. Хората, които са съдействали този човек да има оръжие, също трябва да понесат отговорност. Трябва да има промяна в закона", категорична е Нина Райчева.


Психологът Иван Владимиров - Нав беше убит с изстрел в главата, а за престъплението бе задържан негов съсед - 52-годишният бивш полицай Румен Тонев, с когото имали изострени отношения. От 2020 г.  имало десетки жалби подавани и от двете страни в 5-то РПУ, но без резултат. Убийството бе извършено със законно притежавано оръжие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец