Карлос Контрера

Свързани новини

09.10.2023 17:33

Столичните училища са залети от дрога: Карлос Контрера

Видян 4098 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Столичните училища са залети от дрога - амфетамини, бонбони, близалки, марихуана.... 23- ма души са задържани за разпространение на дрога около училища. Сред тях е и 15-годишно момиче, което е продавала на оградата на собственото си училище.

Проблемът е огромен и не веднъж от ВМРО сме се опитвали да повдигнем темата. Защото това не е само криминална или социална тема, тя е политическа! Нещата няма да се оправят от само себе си, докато се правим, че такива неща не стават. Възрастта на употреба на наркотици падна до 12-14 години, а дрога се продава вътре в самите училища.

За вялата предизборна кампания темата не е интересна. За Хекимян и Терзиев видимо тя не е интересна. Не могат да я нарисуват на фотошоп. Не знаят и не могат да предложат решение, да не говорим, че голяма част от симпатизантите на ППДБ открито подкрепят легализирането на марихуаната. Тези хора ли ще се борят срещу дрогата в училищата,  за сигурност в училищата?

Крайно време е Столичната община да обърне внимание на този огромен проблем и заедно с МВР да гарантира сигурността на нашите деца.  За нас от ВМРО това е основен приоритет.

Задължително ни трябва общи програма за превенция, постоянно действаща, мащабна, вътре в класните стаи.
Задължително ни трябва координация между училището (директор и учители) - община - МВР за разкриване на случаи на разпространение и употреба на наркотици сред учащите. Заместник-кмет по сигурността може да координира това.
Нужно е засилване на патрулно-постовата и оперативната дейност на СДВР покрай училищата, за да изгоним наркодилърите далеч от децата на София.

Този разговор е много по-важният от приказките за велоалеи и пешеходни зони!". Това написа в профила си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.



Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец