01/03
20.11.2015 14:28

Столична община, Мирково и Челопеч с награди за благоустройство и инфраструктура

Видян 3437 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Зам.-кметът на София Дончо Барбалов получи наградата за Принос в Благоустройството - Голяма община, отредена за Столичната община по време на годишната церемония LUXURY Property AWARDS 2015 снощи в хотел Рамада. Призът му бе връчен от Теодора Иванова, член на Италианската търговска камара в България. Организатор на събитието е агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Община Мирково, която е в Топ 6 по усвояване на средства по програма за развитие на селските райони, грабна призът за Благоустройство - малка община. Депутатът Настимир Ананиев и Зоя Тупарова - член на Националната строителна федерация, връчиха престижния приз на кмета на общината Цветанка Йотина.
С десетките си инфраструктурни проекти община Челопеч взе награда за Инвестиции в инфраструктурата, а статуетката бе връчена на кмета Алекси Кесяков от инж. Валентин Лазаров, изпълнителен директор на Интерпроект към Международната академия на Архитектурата.



Новината за тазгодишната пета церемония за луксозно строителство бе, че и индустриалните сгради вече са напълно конкурентни в луксозното строителство. Наградата за луксозно индустриално строителство спечели Бараж Груп, а призът бе връчен от председателя на Камарата на предприемачите - инж. Гаврилов. Фирма Филто-С, специализирана във високо строителство, продажба и управление на жилищни, административни, производствени и болнични сгради, получи стаутетка за Строителна компания на годината. Тя получи и специален подарък от ERP.BG - едногодишен абонамент за своята ERP система EnterpriseOne - съвременно ERP решение, прецизирано за управление на оперативната и административна дейност на строителни компании. Златният партньор на ERP.BG - фирма ITC Consult осигурява предварителния предпроектен бизнес анализ. Стойността на наградата е 5300 лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв