Свързани новини

03.10.2011 13:36

Стоилков откри официално предизборната си кампания

Видян 2932 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за кмет от ГЕРБ за Сливница, Васко Стоилков, откри официално предизборната си кампания.
Своята първа реч той започна с думите:


 


„Имам една мечта...и тя е като на всички вас, моите съграждани – да променим Сливница, да я превърнем в общината, за която мечтаем – чиста, красива, уютна, мястото, където ще отраснат нашите деца”. Сред основните акценти на своята програма той поставя: 


 


 



Инфраструктура: Цялостна подмяна на асфалта по основните улици в община Сливница; асфалтиране на стария павиран път за София; рехабилитация на цялостната пътна мрежа от града към съседните населени места; подмяна на ВиК системата и изграждане на пречиствателна станция за отпадни води; изграждане на подземна инфраструктура за прокарване на комуникационни кабели; изграждане на допълнителен водоизточник за селата Алдомировци, Гълъбовци и Бърложница от съществуващия сондажен кладенец; почистване и ремонт на коритото на река Сливнишка.


 


 



Изграждане на добре организирана и уютна околна среда: Цялостно озеленяване на Сливница и селата; основна реконструкция на съществуващия градски парк; изграждане на спортни и детски площадки; изграждане на мултифункционална спортна зала.
Сливничани да работят в Сливница: Подобряване на бизнес климата в общината, привличане на нови инвеститори и откриване на нови работни места.


 


 



Здравеопазване: Подобряване на материалната база на Бърза помощ и Здравния център на общината и замяна на морално остарялата и амортизирана техника с модерна медицинска апаратура.


 


 



Култура: Реконструкция на сградата на читалището; отопление на салона през зимния сезон; осигуряване на финансови средства за провеждането на редовни театрални постановки; провеждане на ежегоден международен театрален фестивал на самодейния театър; провеждане на ежегоден литературен конкурс за млади поети и писатели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци