Свързани новини

01.04.2020 14:55

Стара Загора с допълнителни противоепидемични мерки

Видян 1064 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С решение на Общинския оперативен щаб за превенция разпространението на Covid-19 в Стара Загора се въвеждат допълнителни противоепидемични мерки, предаде БНР.


Временно се забранява разходката на домашни любимци в радиус над 250 метра от постоянния или настоящия адрес на собственика.


Преустановява се събирането на повече от двама пълнолетни, както и на групи от малолетни и непълнолетни с три или повече лица на открити обществени места.


Клиенти, които изчакват ред извън търговският обект трябва да бъдат на разстояние един от друг не по-малко от два метра.


За целта управителите на  търговските обекти е необходимо да обезпечат това като се запази организацията за ограничаване за намиращите се вътре в търговският обект.


Препис от заповедта е връчена на кметовете и кметските наместници на територията на община Стара Загора, зам.-кметовете, секретари на общината и директора на областната дирекция на МВР за изпълнение, както и на директорите на РЗИ-Стара Загора и на областния управител за сведение.


В област Стара Загора вчера беше въведен вечерен час. Със заповед на областния управител беше забранено излизането навън между 21 до 5 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.