Свързани новини

20.12.2010 16:31

СРС, министър, СРС, министър...

Видян 2107 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Култовият лаф „роднина, милиционер, роднина, милиционер“ от още по-култовия филм Опасен чар намери своята модерна перифраза. Естествено, неин автор стана министър-председателят Бойко Борисов.


По повод изявлението на бившия агент на ДАНС и някогашна барета Алексей Петров да се разсекретят СРС-тата, с които е подслушван Ваньо Танов, премиерът подчерта: „Не само шефът на Митниците е подслушван, но винаги, когато е получаван сигнал за министри и зам.-министри, незабавно са провеждани мероприятия по тях, за да се провери информацията.“


Бойко Борисов коментира, че правителството полага огромни усилия да се пребори със сивата икономика. Попитан колко често тези сигнали се оказват опит за очерняне, той отговори: „Нямам такава статистика, но аз съм длъжен да възложа веднага проверка." Премиерът допълни, че ако не възложи проверка, могат да го обвинят, че прикрива някого.


В същото време Бойко Борисов обяви край на контрабандата с петрол от 8 януари 2011 г. Тогава всички бензиностанции ще бъдат вързани с фискални апарати. Премиерът очаква около 250-300 млн. лева повече да влязат в хазната от тази мярка. Досега тези милиони са били „на сиво", подчерта Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион