Свързани новини

26.02.2014 10:01

Сретен Йосич се заигравал с наши полицейски шефове

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият сръбски премиер Зоран Живкович пусна поредната бомба като съобщи, че сръбският наркобарон Сретен Йосич е имал сериозни връзки в наши МВР-шефове. "Сретен Йосич, доколкото зная, се намираше в компанията на най-висши функционери на вашата полиция. Това е някаква уж слепота, уж не знаеш с кого разговаряш”, обяви пред TV7 Живкович. Бившият премиер заяви, че тази връзка е публично известна, имайки предвид отношенията на сръбския наркобос с тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. Миналата година се появиха слухове, е Сретен Йосич излиза от затвора и се готви за отмъщение, а срещата с лидера на ГЕРБ е първа в списъка му.


Живкович потвърди отдавна тиражираната информация, че Сретен Йосич ще бъде пуснат на свобода предсрочно. По думите на премиера наркобаронът е осъден и за още едно престъпление.  По думите му арестът на Сретен Йосич може би е пресякъл престъпни канали, но след това те отново се възстановяват. "Постоянно някой трябва да плеви дребните остатъци от тях", заяви политикът, провел операция "Сабя" в Сърбия. По думите му свързаността между престъпниците от всички балкански държави е добра и че те нямат проблем с нацията и религията.


За лидера на "България без цензура" Николай Бареков, бившият сръбски премиер заяви, че вижда много общи неща между себе си и него. "Виждам у него огромна енергия, която у мен намаля с годините, важно е тя да бъде насочена към точните неща. Трябва да се реши въпросът с корупцията и престъпността, защото нищо друго не може да се реши, ако този рак не се премахне".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби