Свързани новини

01.06.2021 15:20

Сретен Йосич излезе от затвора, службите го следят

Видян 6077 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбският мафиот Сретен Йосич е излязъл от затвора за първи път от 12 години, твърдят от Курир. Сръбското издание пише, че заради добро поведение Йосич е бил награден с кратък отпуск и го е използвал уикенда, предаде eurocom.bg.


Подземният бос, който навърши 59 години, е бил посрещнат от жена си Вера Милосавлевич и синовете си. От първия си брак той има две деца – Николай и Небойша, а от втория три – Джордже, Марко и Алексей.


Според свидетели Сретен Йосич не се е променил особено на външен вид. Не е отслабнал или напълнял, а прическата му е същата, единствено леко е побелял. Репортер на Курир се е свързал и с жената на Йосич Вера, която казала, че всичко е наред, а разделеното семейство се е насладило на всеки момент заедно. Йоца Амстердама най-много се разчувствал, когато видял внука си Андрей, който е на година и половина. През цялото време гушкал малчугана. След уикенда Йосич се е прибрал обратно зад решетките на "абела.


Междувременно главна дирекция Гранична полиция и други служби у нас са имали директива за повишено внимание през изминалите два почивни дни именно поради излизането на свобода на Йосич. Смята се, че той има зъб на някои български политици. Затова от съображения за сигурност службите ни продължават да следят дейността и движението му след толкова години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 ПЕНСИОНЕР 01.06.2021 21:17

    Дали не беше Pi-ar кампания на този,който го арестува.Истината ще излезе наяве.Като го гледам този човек е истински мъжкар.Не зная защо,но Руснаците и Сърбите винаги са ми били сърдечно близки.Може би затова,че са истински националисти,патриоти и хора,които милеят за народа си и държавата си.Ние Българите ги притежаваме тези качества,но се оказа,че не всички.Доказаха го нашите управляващи,през последните 10-15 години.

  • 003 ха ха 01.06.2021 17:49

    И как сега Мутрата ще си прави предизборната кампания с лакърдии и скечове от подземното му криминално минало?!

  • 002 Anonimen 01.06.2021 17:12

    RUN BOYKO, RUN

  • 001 Чекмеджан 01.06.2021 16:31

    Сръбският мафиот Сретен Йосич е излязъл от затвора за първи път от 12 години, и първите му думи били: „БУДА ИДВАМ ЗА ТЕБ“, твърдят от сръбското издание ,,Курир" !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв