Свързани новини

26.09.2011 12:18

Среща на върха заради събитията в Катуница

Видян 1939 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във връзка със събитията в село Катуница и мерките, които ще се предприемат в Пловдив започна среща между президента Георги Първанов, премиера Бойко Борисов, ръководството на МВР и окръжния прокурор на Пловдив Иван Даскалов, съобщиха от МВР. В срещата участват още главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев, директорът на полицията в Пловдив старши комисар Тодор Чонов и заместниците му.


Районният съд в Асеновград е разгледал и се е произнесъл по 25 дела за прояви на дребно хулиганство по време на инцидентите в с. Катуница. Всички дела са гледани в неделния ден. Това съобщиха днес от пресцентъра на окръжния съд в Пловдив. Осъдени са 29 души, като на 27 са наложени глоби, а двама са задържани в поделенията на МВР. Районният съд в Асеновград е преценил, че лицата не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР. Такива данни не са се съдържали и в съставените от органите на полицията актове, по които са образувани делата в съда.


От пресцентъра на съда уточняват, че съгласно Указа за борба с дребното хулиганство, то представлява непристойна проява, изразена в употреба на ругатни или други неприлични изрази на публично място и пред много хора, в оскърбително отношение и държане към гражданите и органите на властта, в скарване, сбиване или други подобни действия. Предвидените наказания са глоба от 100 до 500 лв. или задържане в поделенията на МВР за срок до 15 денонощия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв